Mieke Roovers

Mieke RooversMieke (Maria Magdalena Catharina) Roover is directrice van Top Life Cosmetics BV, een innovatief cosmeticabedrijf. Als hoofd van dit bedrijf heeft ze twee lijnen ontwikkeld gebaseerd op Chinese geneeskunde. De eerste lijn is een professionele, verzorgende decoratieve lijn, genoemd naar haar doopnamen 'Maria Magdalena' of afgekort MMC. De tweede lijn, met dezelfde glamour en kwaliteit, is speciaal ontwikkeld voor tieners. Deze twee luxueuze lijnen combineren op unieke wijze de nieuwste technologie uit het Westen en de oude wijsheid over schoonheid uit het Oosten.

Als therapeute in de Traditionele Chinese Geneeskunde geeft ze 'Lifestyle-Management' aan topmanagers, topsporters, artiesten en studenten van de universiteit. De technieken in deze cursus variëren van Peak Performance tot Stress Management.
Mieke gelooft als cosmetica ontwerpster en Lifestyle coach dat ware schoonheid een combinatie is van uiterlijke verzorging en innerlijke kracht. In de loop der jaren ontwikkelde ze een exclusieve workshop 'Beauty-Inner Beauty'. Deze geeft ze aan schoonheidsspecialisten, visagisten en vrouwen die geïnteresseerd zijn in de geheimen van schoonheid, aantrekkingskracht en uitstraling.
En aan mensen die er beroepshalve goed moeten zien en ook lekker in hun vel willen zitten.