Schoonheidssalon
Behandelingen/Prijs
Massage bij kanker
Phyt's, Chi, Lavera
Edelsteenpoeders
Producten bestellen
Kado's bestellen
Coach/Energy Master
Aanbiedingen/Nieuws
Contact/Afspraak
Huisregels/Alg.voorw
Stichting YRF

 

 Beautopia®

Beautysalon en Gezondheidspraktijk

Sandra Wijkhuisen

Sprundelsebaan 323

4876 ND  Etten-Leur

 

  office@beautopia.nl  

06 192  00 979

 

 
 
                                             
                                           
 
 
 

Mijn tijd is kostbaar en besteed ik graag aan mijn cliënten. Acquisitie door bedrijven per telefooon en/of per email wordt daarom niet op prijs gesteld. U mag mij als bedrijf 'éénmalig' een mail sturen wanneer het past binnen de filosofie van mijn bedrijf.

                                                 * * * * * * * * *

Je vindt de praktijk van Beautopia®  aan de Sprundelsebaan in het buitengebied van Etten-Leur. Gratis parkeren na

Beautopia® is een geregistreerd merk en is aangesloten bij de Anbos, bij De Geschillencommissie en bij het Netwerk Massage bij Kanker. Voor meer informatie klikt u op het desbetreffende logo hierboven.  

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Breda onder nummer 2011.8441

Afspraak
Er wordt uitsluitend gewerkt op afspraak zodat er alle tijd genomen kan worden voor iedere cliënt . Tijdens de behandeling van de cliënt, staat het antwoordapparaat aan, ik vraag je hiervoor begrip. Wanneer je jouw telefoonnummer duidelijk inspreekt, bel ik zo spoedig mogelijk terug. Eventueel kunt je jou vraag ook per email stellen.   info@beautopia.nl  Je kunt ook het een whatsapp sturen met de benodigde gegevens, en wanneer ik je kan terugbellen. 

Wanneer je voor het eerst bij Beautopia® een behandelingsafspraak maakt, zal tijdens het eerste kwartiertje een kennismakingsgesprek plaatsvinden en wordt je verzocht om een vragenlijst in te vullen. Het is belangrijk dat het "klikt" tussen jou en mij, zodat we samen aan een "zichtbaar" resultaat kunnen werken. Daarbij kun je van mij verwachten dat ik mij 100% daarvoor inzet. Vanzelfsprekend verwacht ik van jou ook deze inzet met de adviezen die aan je worden mee gegeven.

Indien je een afspraak niet kunt nakomen dien je dit minimaal 24 uur van tevoren aan mij te melden, anders ben ik genoodzaakt om de kosten aan je door te berekenen. (zie art. 6 lid 3 van de algemene voorwaarden)

 

 

 

 

 


Grotere kaart weergeven

 

 

Alle tekst en foto's op deze site © van Beautopia®, Sprundelsebaan 323, Etten-Leur. 06 192 00 979 | office@beautopia.nl